Alleenstaande ouder reizen, groot aanbod en veel aanbiedingen

Alleenstaande ouder reizen vind je hier. Alleenstaande ouder reizen zijn vakanties voor alleenstaande ouders met kinderen tot 18 jaar. Er zijn ook specifieke alleenstaande ouder reizen voor single ouders met kids van 1, 2 of 3 jaar. Op deze website alleenstaande-ouder-vakanties.nl vind je het grootste aanbod alleenstaande ouder reizen. Daarnaast vind je hier veel aanbiedingen en last minutes met betrekking tot goedkope, alleenstaande ouder reizen.

estivant eenoudervakanties

Voor een alleenstaande ouder reis voor de zomervakantie, herfstvakantie of kerstvakantie. Maar ook voor alleenstaande ouder reizen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, met hemelvaart en met pinksteren. Er is een groot aanbod alleenstaande ouder reizen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Griekenland en tal van andere vakantie landen.


Ook voor een kampeervakantie of ander type vakantie met kinderen.. Ook kan je als alleenstaande ouder een wintersport vakantie met je kind(eren ) wilt boeken. Kijk nu binnen ons aanbod alleenstaande ouder reizen, welke vakantie het leukste is voor jou en je kids. Ontmoet leuke andere single ouders, zie hoe het recreatieteam je kind vermaakt en geniet!  Alleen met je kind(eren) op vakantie gaan is natuurlijk een optie maar samen met andere eenoudergezinnen een vakantie beleven is super!  En… vakanties voor eenoudergezinnen hoeven niet duur te zijn.

zwemmen in prive zwembad

Alleenstaande ouder reizen van Cirkel Vakanties

Alleenstaande ouders boeken hun 1 ouder kampeer vakantie bij Cirkel Vakanties. Kinderen vinden kamperen geweldig. Ze maken op een kindvriendelijk vakantiepark of gezinsvriendelijke camping gemakkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en vandaar dat Cirkel Vakanties zich met betrekking tot de alleenstaande ouder met kinderen reizen richt op kamperen.
Je kunt, via Cirkel Vakanties, als alleenstaande ouder een geweldige kampeer vakantie boeken in bijvoorbeeld de Ardennen, Kamperland in Zeeland, vakantiepark Dierenbos in Brabant of kamperen in Frankrijk, Duitsland of Italië. Een kampeervakantie als alleenstaande papa of mama boeken is niet alleen leuk maar ook goedkoop.

landal eenouder banner

En bij Cirkel Vakanties mag je per luxe kampeertent 3 kinderen meenemen voor dezelfde prijs. Kortom, goedkope alleenstaande ouder reizen in onder andere Nederland, België, Frankrijk of Italië boek je bij Cirkel Vakanties. Ook als je als alleenstaande moeder een leuke vakantie wilt boeken.  Ook voor een skivakantie met je kids, zie onder. En voor diegenen die gewend zijn een last minute te boeken. Cirkel Vakanties heeft regelmatig alleenstaande ouder reizen ( ook voor een skivakantie of langlaufvakantie ) die tegen last minute prijzen worden aangeboden.

kinderen plezier met elkaar

Alleenstaande ouder reizen van Maris Life

Nog een specialist in alleenstaande ouder reizen:  Maris Life. Ook Maris Life heeft vele betaalbare alleenstaande ouder reizen. Kijk nu bij deze 1 ouder reizen of er een leuke aanbieding of last minute bij zit.  Voor eenouder gezinnen die een super leuke en betaalbare een ouder reis zoeken.


Alleenstaande ouders wintersport reizen

Veel mensen houden van wintersport. Als je single ouder bent, kids hebt en op wintersportvakantie wilt, zijn er gelukkig ook voor jou en je kinderen veel mogelijkheden. Cirkel Vakanties en Estivant vakanties, zie boven, hebben een uniek aanbod wintersport reizen voor alleenstaande ouders met kinderen in het reispakket. Je kunt via beide 1 ouder vakantie specialisten een wintersportvakantie, zoals skivakantie of langlaufvakantie, boeken naar de mooiste wintersportgebieden van Italië ( de Dolomieten ) en Oostenrijk ( onder andere Tirol ). Deze alleenstaande ouder wintersport vakanties zijn bij single parents vrij populair. Je ontmoet niet alleen andere single ouders, de recreatieteams begeleiden de kinderen bij hun wintersportactiviteiten en hebben een zeer leuk recreatieprogramma, ook voor de wat oudere jeugd van bijvoorbeeld 14, 15, 16 of 17 jaar.


De alleenstaande wintersport reizen in Oostenrijk  en Italië zijn een belevenis voor kinderen en ouders. Vaak ontmoet je er nieuwe vrienden die weten wat er in het leven van een single vader of moeder met kids speelt. Bekijk nu het aantrekkelijke wintersportprogramma van de alleenstaande ouder reis specialisten Cirkel Vakanties en Estivant Vakanties. Veel wintersport plezier! 

eenouder wintersport plezier

Estivant, de leukste alleenstaande ouder reizen

Estivant heeft, misschien wel,  het grootste aanbod alleenstaande ouder reizen. Als je echt een leuke vakantie als alleenstaande ouder wilt boeken, is Estivant zeker een goed keus. Estivant biedt alleenstaande ouder reizen aan in onder andere Nederland, Frankrijk, Italië en Griekenland. Daarnaast is het bij Estivant mogelijk een alleenstaande ouder wintersportreis te boeken. Omdat Estivant een echter eenouder en single specialist is, weten ze precies wat er van hen verwacht wordt bij het samenstellen van de een ouder reizen.


Daarnaast is het, voor single parents met baby’s, peuterskleuters van 1, 2 of 3 jaar een Benjamin alleenstaande ouder vakantie te boeken. Deze Benjaminreizen zijn alleenstaande ouder reizen voor jonge ouders ( vader of moeder ) met kinderen tot 4 jaar en worden gepland buiten het hoogseizoen om. Dat biedt een aantal voordelen, niet alleen betaal je daarom minder voor je reis maar ook is het in die periode rustiger dan in het hoogseizoen. Daarnaast ontmoet je single vaders en moeders die ook kleine kinderen tot 4 jaar hebben en richt het recreatieteam zich met een speciaal programma op de kids ( en ouders ). Je komt als alleenstaande vader of moeder bij deze speciale alleenstaande ouder reizen helemaal tot rust.


Als single ouder reis boeken zonder kids?

Als alleenstaande ouder een groepsreis meemaken met andere single ouders met kids is een geweldige beleving en ervaring. Je kinderen zullen er nog jaren over spreken. Toch kan het ook prettig zijn om, als single ouder, ook eens zonder kids een reis te boeken. En als je het leuk vindt om andere singles te ontmoeten, is een singlereis misschien wel wat voor jou. Singlereizen heb je in alle soorten en maten. Je kan als single een weekendje op reis gaan maar ook bijvoorbeeld een singlevakantie voor 1 of 2 weken boeken.


even alleen yoga reis

Er zijn singlereizen voor strandliefhebbers, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. En voor de actieve en sportieve single, je kunt ook een outdoor single vakantie boeken, bijvoorbeeld in de Ardennen of iets met watersport of zeilen doen. Er zijn ook veel groepsreizen singles naar verre bestemmingen.

Kijk hiervoor eens op de website alleenstaande reizen. Boek bijvoorbeeld een verre single groepsreis naar India, Sri Lanka, Nepal, Mexico en Nieuw Zeeland. Kortom, als je eens als single ouder een alleenstaanden vakantie wilt boeken zonder kinderen, zijn er ongekend veel mogelijkheden. Ook voor de liefhebbers van spirituele reizen, yoga en meditatie.

crusj single reizen banner

Alleenstaande reizen voor alle alleenstaanden

Als je alleenstaande bent maar geen alleenstaande ouder, kan je natuurlijk ook een leuke vakantie boeken. Op de website alleenstaande reizen.com vind je vele mogelijkheden om als alleenstaande een reis te boeken. Je vindt er alleenstaande reizen op het gebied van wellness, citytrips, cruises en specifieke alleenstaande reizen. Zowel binnen als buiten Europa.


Wandelvakantie?

Of je nu een alleenstaande ouder bent met kleine kinderen of tienerkinderen, een wandelvakantie is voor iedereen leuk.  Je kunt allerlei soorten wandelvakanties boeken, individuele wandelreizen, groepswandelvakanties ( met andere ouders bijvoorbeeld ) en ook een wandelvakantie met hond. Want als je een hond hebt waar je om geeft, wil je die, waar mogelijk natuurlijk ook mee op vakantie nemen.


TUI Eenoudervakanties banner