Blog

dinsdag 9 januari 2018
Relatie beginnen met moeder met kind
Tags: , alleenstaanden mama, dating sites, dating tips, papa, relatie beginnen met moeder en kindAlleenstaande ouders en relaties, een aantal dating tips.

Wie als alleenstaande vader een single moeder zoekt met een kind, doet er goed aan om de juiste datingsite te vinden. Want als je een alleenstaande moeder wil ontmoeten met het doel een relatie te beginnen met moeder en kind dan is dat niet zomaar een relatie. Je zult je moeten inspannen om de single mama te overtuigen dat jij niet alleen bereid bent voor een goede relatie met de moeder, maar ook met het kind. Geen eenvoudige opgave, ook niet in de praktijk en zeker niet als je een relatie begint met een alleenstaande moeder met 2, 3 of meer kinderen. Hier vind je een aantal praktische dating tips.

Welke datingsite is er voor alleenstaande moeders en vaders?Als je op zoek gaat naar een leuk contact met een alleenstaande mama en kind dan kan je dit natuurlijk doen via een "gewone datingsite" zoals Parship, Relatieplanet of Lexa. Daar staan zeker ook single mama's als relatie zoekende ingeschreven. Je maakt echter veel meer kans in conatct te komen met een alleenstaande mama als je je als alleenstaande papa inschrift bij een datingsite voor alleenstaande ouders. Bij die sites staan de meeste alleenstaande moeders ingeschreven. Welke datingsite voor jou de beste is, vind je in het overzicht datingsite waarvan de link website op www.dating-tips.be staat.

Een alleenstaande moeder ontmoeten.

Als je als single papa een leuke, alleenstaande moeder wil ontmoeten, is één van de mogelijkheden dus je in te schrijven op een datingsite voor alleenstaande ouders. Een makkelijker manier om meerdere single moeders te ontmoeten, is een alleenstaande ouder vakantie te boeken. Daar kan je niet alleen de leukste single mama's ontmoeten maar ook andere single vaders.  Met elkaar van gedachten wisselen tijdens zo een 1 ouder vakantie geeft soms heel nieuwe inzichten. Ook voor wat betreft een relatie beginnen met moeder en kind.
Geplaatst door: Webmaster op 08:18
Geen reacties
maandag 18 december 2017
Co ouderschap en vakantie alleenstaande ouders
Tags: cirkel reizen, Estivant, maris life, co ouderschap
Kinderen van alleenstaande ouders gaan gemiddeld vaker op vakantie.

In Nederland zijn er bijna 600.000 kinderen die bij beide ouders wonen.  Meestal is ( ook vakantie afspraken ) één en ander geregeld via co ouderschap,  meestal bepalen ouders in overleg hoe de vakanties met de kinderen ingevuld worden. Omdat vader en moeder meestal met de kinderen op vakantie willen gaan, kan het dus voorkomen dat kinderen van een ouder gezinnen vaker op vakantie gaan dan hun leeftijdsgenoten die bij de gezamenlijke ouders wonen.  Maar welke mogelijkheden heb je nu om als alleenstaande ouder met je kind op vakantie te gaan en hoe zorg je ervoor dat je kinderen en jij echt vakantie hebben?? Hier een aantal tips en suggesties voor wat betreft eenoudervakanties en co ouderschap.

Leeftijd van de kinderen is belangrijk bij de keuze van alleen staande ouder vakanties.

Als je kinderen 15, 16 of 17 jaar zijn, heb je hele andere vakantie opties dan als je kinderen 3, 4 of 5 jaar zijn. De leeftijd van de kinderen bepalen voor jou als alleenstaande vader of moeder voor een groot deel de mogelijke keuzes.  Als je tienerkinderen hebt, zijn de mogelijkheden het grootst op het gebied van 1 ouder vakanties.  Je kunt bijvoorbeeld een rondreis maken, je opgeven voor een familie groepsreis of een eenouder vakantie bij MarisLife, Cirkel Reizen, Estivant of een andere reisorganisatie die gespecialiseerd is in groepsvakanties voor alleenstaande ouders met tienerkinderen. 

Meer tips vakanties alleenstaande ouder gezinnen.

Maar je kunt met tienerkinderen natuurlijk ook gewoon een vakantiehuis huren, lekker gaan kamperen of een zeil, wandel of fiets vakantie boeken.  Mogelijkheden te over.  Als je als single papa of mama kleine kinderen hebt, zijn de mogelijkheden wat beperkter.  Dan is een compleet verzorgde 1 ouder vakantie ideaal. Boek bijvoorbeeld een alleenstaande ouder vakantie bij Marislife, ze hebben een speciaal programma voor single ouders met kinderen tot 4 jaar of kijk eens naar het 1 ouder vakantie programma van Estivant.  Er wordt niet alleen goed voor je kinderen gezorgd maar ook voor jou.  Want als je kleinen kinderen hebt zijn dat "Handenbinders" en is het heerlijk om met andere single ouders te kunnen relaxen of helemaal even niets te hoeven doen. Co ouderschap kan voor kinderen betekeken dat ze vaker op vakantie gaan.
Geplaatst door: Webmaster op 07:03
Geen reacties
maandag 13 november 2017
Alleenstaande ouder vakanties Estivant zomervakantie 2018
Tags: een ouder vakanties, kampeervakantie, zomervakantie, Estivant

Estivant.nl

Zomer 2018 aanbod Estivant is nu boekbaar!

Het is zover. Je kunt als alleenstaande ouder nu al een fantastische zomervakantie 2018 boeken! Met meer dan 12 droomvakanties voor eenouder gezinnen heeft Estivant ook nu weer de toon gezet. De bestemmingen in Italië, Griekenland, Spanje, Frankrijk, Kroatië en Slovenië zijn uniek.  Ook voor single parents met een smalle beurs want het is bij Estivant ook mogelijk een goedkope 1 ouder vakantie in Italië, Griekenland, Spanje of elders in Europa te boeken. Je boekt bijvoorbeeld al een 1 ouder vakantie voor de zomer 2018 aan het Gardameer ( Italië ) vanaf 299,00 euro per persoon.

Je verblijft meestal op een luxe 4 sterren camping.

De meeste 1 ouder vakanties van Estivant zijn kampeervakanties. Aantrekkelijk voor de kinderen want die vinden kamperen fantastisch maar ook voor papa of mama want een kampeervakantie met kinderen is veel goedkoper dan een vakantie in een hotel of vakantiehuis. Een bijkomend voordeel van een kampeervakantie in de zomer dat de kand op goed weer met zon groot is en de kinds lekker kunnen doen waar ze het meeste plezier aan beleven, "buiten spelen".  De meeste campings waar Esrivant de reizen voo ouder en kind heeft gepland, beschikken over een zwembad en speeltuin. Puur genieten dus!

Voor single parents met kinderen vanaf 4 jaar.

Bij de Estivant 1 ouder vakanties worden de vakanties ingedeeld naar leeftijdsgroepn voor de kinderen. Dat doen ze omdat kinderen met gelijke leeftijd beter samen kunnen spelen. Voor de zomervakantie 2018 kun je als een ouder gezin een kampeervakantie boeken met de kinderleeftijden vanaf 4, 6 of 8 jaar.

Estivant.nl
Geplaatst door: Webmaster op 07:10
Geen reacties
maandag 25 september 2017
wintersport een ouder gezinnen
Tags: 1 ouder gezinnen, goedkope wintersport vakantie, wintersport een ouder gezinnen


eenoudervakantie - wintersport
Een wintersport vakantie als een ouder gezin boeken.

Nu het al weer 25 september 2017 is en de wintersport vakanties over een paar maanden beginnen, is het tijd om te kijken naar de wintersport mogelijkheden voor eenouder gezinnen.  Er worden voor 1 ouder gezinnen namelijk wintersport reizen georganiseerd die specifiek bestemd zijn voor single ouders die van wintersport houden en het leuk vinden om met andere een ouder gezinnen van een welverdiende ski of sneeuwvakantie te genieten.  Denk je misschien dat is voor mij als alleenstaande ouder niet te betalen??
Een 1 ouder gezins wintersport vakantie is goedkoper dan je denkt.

Boek een goedkope 1 ouder wintersport vakantie Oostenrijk bij Cirkel Vakanties.

Bij Cirkel Vakanties, de een ouder vakantie specialist, boek je al een eenouder gezins vakantie voor minder dan 500 euro Saalbach: het skicircus in Oostenrijk!
Je bent dan gast in Saalbach Hinterglemm en er worden voor jou en je kids leuke activiteiten georganiseerd. Omdat je hotel niet aan de piste ligt, is er gratis vervoer naar de mooiste skipistes van Saalbach Hinterglemm.

Hier vind je informatie over deze goedkope een ouder gezinnen wintersport aanbieding.

Veel leuke activiteiten tijdens wintersport vakanties een ouder families.

Het leuke van deze 1 ouder wintersport reizen is dat je naast veel sneeuwplezier en gezelligheid, kunt genieten van vele activiteiten voor jou en je kinderen.
Je kinderen kunnen lekker leuke activiteiten ondernemen met andere kinderen en voor jou en de andere single ouders. En als je van een lekker wijntje en hapjes houdt, zit je goed. Er wordt goed voor je gezorgd.Geplaatst door: Webmaster op 11:33
Geen reacties
vrijdag 4 augustus 2017
Last minute 1 ouder vakantie
Tags: alleenstaande ouder gezinnen vakantie, last minutes, last minute 1 ouder vakantie
Als alleenstaande ouder op zoek naar een last minute vakantie??

Hier vind je last minute 1 ouder vakanties van Estivant.

Hier vind je last minute vakanties alleenstaand ouders Cirkel Reizen.

Augustus is de maand van de last minute vakanties.  Ook voor een last minute vakantie met kinderen.

Het boeken van een last minute is tot wel 40 % goedkoper dan een reguliere vakantie maar je keuze is meestal wel wat beperkter. Last minutes komen beschikbaar door annulering en omdat een bepaalde vakantie voor alleenstaande ouders nog niet is volgeboekt.
Je kunt hier een last minute 1 ouder strandvakantie, kampeervakantie, actieve vakantie of luxe alleenstaande ouder vakantie boeken.  Aanbiedingen voor een last minute 1 ouder wintersport vakantie komen eind december.

Last minute alleenstaande ouder vakantie boeken in Nederland??

Wil je in Nederland je vakantie vieren?


Dat kan want ook in Nederland zijn er last minute 1 ouder vakanties beschikbaar. Boek bijvoorbeeld een alst minute strandvakantie in Zeeland of een kampeervakantie voor alleenstaande ouder gezinnen in Gelderland, Overijssel, Friesland of Groningen.
Ook een last minute vakantie voor alleenstaande ouders is tot 40 % goedkoper.


Geplaatst door: Webmaster op 10:58
Geen reacties
maandag 8 mei 2017
1 ouder vakantie website voor Belgiƫ
Alleenstaande ouders die in België wonen en op zoek zijn naar een 1 ouder vakantie met hun kind(eren) kunnen sinds kort tereht op de website  1 ouder vakantie.be
Hier vind je naast de algemene informatie over alleenstaande ouder vakanties ook specieke tips en aanbiedingen voor wat betreft 1 ouder vakanties in België.

Ook in Vlaanderen wonen duizenden alleenstaande ouders met kinderen tot 18 jaar. De website alleenstaande ouder vakantie.be biedt uitkomst voor wat betreft een betaalbare 1 ouder vakantie binnen en buiten Europa.

Met name Estivant heeft regelmatig 1 ouder vakanties in België.
Ook voor een ouder gezinnen met tieners (tot 18 jaar ).
Geplaatst door: Webmaster op 09:52
Geen reacties
maandag 10 april 2017
Alleenstaande ouder vakantie Nederland, Eiland van Maurik
Tags: alleenstaande ouders, Eiland van Maurik, 1 ouder vakantie Nederland
Zoek je als alleenstaande ouder met kleine kinderen een fantastische en goedkope vakantiebestemming in Nederland?  Boek dan eens een 1 ouder vakantie met je kids bij het Eiland van Maurik.
Samen met de 1 ouder reisorganisatie Estivant organiseren ze bij het Eiland van Maurik een geweldige 1 ouder vakantie en ook nog eens goedkoop en op een fantastische locatie.
Dit heeft het Eiland van Maurik jou en en kinderen allemaal te bieden.

In de buurt van de Betuwe en meer
Water en strand, met je kinderen genieten van een heerlijke watersport vakantie
Vijfsterren vakantiepark, kindvriendelijk en ingericht op een goedkope vakantie voor alleenstaande ouders
Zomer 2017: overdekt zwembad mét glijbaan, hier kunnen kinderen, papa's en mama's veel plezier beleven
Indoor speeltuin voor de kinderen met een luchtkussen, klim- en klautertoestellen
Veel activiteiten en uitstapjes in de buurt van Eiland van Maurik, ook heerlijk wandelen, fietsen, kanoën, watersport bedrijven.
Veel leuke andere kinderen ontmoeten, ook van alleenstaande ouders.

Als je een goedkope en super leuke 1 ouder vakantie in Nederland zoekt, bijvoorbeeld voor de zomervakantie of herfstvakantie 2017, is Eiland van Maurik jouw unieke locatie.
Je boekt een goedkope en super leuke vakantie als alleenstaande ouder bij Estivant.
Geplaatst door: Webmaster op 15:59
Geen reacties
maandag 3 april 2017
De ander vinden als je alleenstaande ouder bent
Tags: alleenstaande ouders met kinderen, relatiebemiddeling alleenstaande ouders, 40PlusRelatie
Alleenstaande ouders met kind(eren) die een partner zoeken, geven er vaak de voorkeur aan om iemand te "vinden" die van kinderen houdt en nog liever, zelf ook één of meerdere kinderen heeft. Maar waar kom je zo iemand nu tegen?  Op vakantie met andere alleenstaande ouders?  In de supermarkt? Of toch op internet?
In de praktijk is dat nog niet zo eenvoudig. Er bestaan wel datingsites voor zoals alleenstaande papa's als mama's, als je een drukke baan én kinderen hebt, is daten en tijd vrij maken voor een nieuwe partner meestal ook niet zo eenvoudig. Dat geldt zeker voor alleenstaande ouders met nog jonge kinderen. Dan gaat bijna alle tijd en aandacht naar het opvoeden van de kinderen.

Wie als alleenstaande ouder met kind(eren) een (levens) partner zoekt, die echt bij haar of hem past, kan ook gebruik maken van de expertise van een relatiebureau.  Zeker als zo een bureau bekend staat om haar deskundigheid, goed opgeleide en betrokken consulenten en ook nog eens landelijk werkt.
Een bureau met kennis, passie en een landelijk netwerk van goed opgeleide en gemotiveerde consulenten is 40PlusRelatie. Mede door de zéér persoonlijke en deskundige aanpak en een groot bestand aan "relatiezoekenden"een succesvol bureau. Zeker voor die alleenstaande ouders met grotere kinderen een hele goede optie. 40PlusRelatie.nl weet waar alleenstaande ouders behoefte aan hebben en is ook voor alleenstaande vaders en moeders het grootste relatiebureau van Nederland.
Neem eens een kijkje op de website, relatiebemiddeling, zeker voor single parents, is meer ingevoerd in Nederland dan je wellicht denkt.

Geplaatst door: Webmaster op 14:46
Geen reacties
donderdag 9 maart 2017
Mei vakantie 2017 voor alleenstaande ouders
Tags: 1 ouder, alleenstaande ouders, Cirkel, Estivant, mei vakantie 2017De mei vakantie 2017 is dit jaar voor heel Nederland van 22 tot 30 april.
Misschien leuk om er een weekend of weekendje in de mei vakantie 2017 tussenuit te gaan?
Ook als alleenstaande ouder zijn er verschillende mogelijkheden om op vakantie te gaan.
Zo organiseert Cirkel Reizen, specialist in vakanties voor alleenstaande ouders in de mei vakantie in Zeeland, Kamperland, een ontzettend leuke strand vakantie en Estivant vakanties 1 ouder mei vakanties naar o.a. Overijssel ( Nederland ), Turkije, Kreta ( Griekenland ), Spanje, de Ardennen en Kos ( Griekenland ).
Of je nu een 1 ouder vakantie voor de mei vakantie 2017 in Nederland wilt boeken of liever het avontuur en de zon in Spanje, Griekenland of Turkije opzoekt, het is nu tijd om te kijken waar jij en je kinderen in de mei vakantie een hoop plezier gaan beleven.
Geplaatst door: Webmaster op 11:03
Geen reacties
vrijdag 6 januari 2017
single reizen zonder kinderen
Tags: alleenstaande rezien, single reizen zonder kinderen
Als alleenstaande ouder wil je misschien ook welk een alleen op reis gaan. Al is het maar voor een weekend. Net als jij zijn er nog duizenden een ouder gezinnen en alleenstaanden zonder partner of kinderen. Veel van die singles zoeken een leuke mogelijkheid voor alleenstaande of single reizen.

Voor een compleet overzicht van alleenstaande reizen en single reizen zonder kinderen, hebben we 2 websites die goede en duidelijk informatie bieden en tevens waar de meest actuele aanbiedingen op staan.
Of je nu een single weekend, skivakantie of wandelvakantie zoekt, je vindt ze op deze websites.
Daarnaast hebben we een specifiek aantal websites voor citytrips, wellness vakanties en yoga reizen.  Ook met een speciaal programma voor alleenstaanden ouders die eens zonder kinderen op reis willen.

Hier vind je informatie over single reizen,  vakanties voor singles en alleenstaanden ouders die eens zonder kinderen op reis willen.
Geplaatst door: Webmaster op 13:23
Geen reacties