Alleenstaande ouder vakantie Nederland, Eiland van Maurik

Zoek je als alleenstaande ouder met kleine kinderen een fantastische en goedkope vakantiebestemming in Nederland? Boek dan eens een 1 ouder vakantie met je kids bij het Eiland van Maurik

estivant eenoudervakanties

Samen met de 1 ouder reisorganisatie Estivant organiseren ze bij het Eiland van Maurik een geweldige 1 ouder vakantie en ook nog eens goedkoop en op een fantastische locatie. Dit heeft het Eiland van Maurik jou en en kinderen allemaal te bieden.


In de buurt van de Betuwe en meer. Water en strand, met je kinderen genieten van een heerlijke watersport vakantie. Vijfsterren vakantiepark, kindvriendelijk en ingericht op een goedkope vakantie voor alleenstaande ouders.

spelen met dochter eenoudervakantie

Zomer 2017: overdekt zwembad met glijbaan, hier kunnen kinderen, papa’s en mama’s veel plezier beleven. Indoor speeltuin voor de kinderen met een luchtkussen, klim- en klautertoestellen. Veel activiteiten en uitstapjes in de buurt van Eiland van Maurik, ook heerlijk wandelen, fietsen, kanoën, watersport bedrijven. Veel leuke andere kinderen ontmoeten, ook van alleenstaande ouders.

fietsen met vriendinnen

Als je een goedkope en super leuke 1 ouder vakantie in Nederland zoekt, bijvoorbeeld voor de zomervakantie of herfstvakantie 2017, is Eiland van Maurik jouw unieke locatie.

Je boekt een goedkope en super leuke vakantie als alleenstaande ouder bij Estivant.


TUI Eenoudervakanties banner