Alleenstaande ouder vakanties Estivant zomervakantie 2022

Zomer 2022 aanbod Estivant is nu boekbaar!

Het is zover. Je kunt als alleenstaande ouder nu al een fantastische zomervakantie 2022 boeken! Met meer dan 12 droomvakanties voor eenouder gezinnen heeft Estivant ook nu weer de toon gezet.

estivant eenoudervakanties

De bestemmingen in Italië, Griekenland, Spanje, Frankrijk, Kroatië en Slovenië zijn uniek. Ook voor single parents met een smalle beurs want het is bij Estivant ook mogelijk een goedkope 1 ouder vakantie in Italië, Griekenland, Spanje of elders in Europa te boeken. Je boekt bijvoorbeeld al een 1 ouder vakantie voor de zomer 2022 aan het Gardameer ( Italië ) vanaf 299,00 euro per persoon.


Je verblijft meestal op een luxe 4 sterren camping.

De meeste 1 ouder vakanties van Estivant zijn kampeervakanties. Aantrekkelijk voor de kinderen want die vinden kamperen fantastisch maar ook voor papa of mama want een kampeervakantie met kinderen is veel goedkoper dan een vakantie in een hotel of vakantiehuis.

alleenstaande ouder vakantie plezier op het strand

Een bijkomend voordeel van een kampeervakantie in de zomer dat de kans op goed weer met zon groot is en de kinds lekker kunnen doen waar ze het meeste plezier aan beleven, buiten spelen. De meeste campings waar Estivant de reizen voor ouder en kind heeft gepland, beschikken over een zwembad en speeltuin. Puur genieten dus!


Voor single parents met kinderen vanaf 4 jaar.

Bij de Estivant 1 ouder vakanties worden de vakanties ingedeeld naar leeftijdsgroepen voor de kinderen. Dat doen ze omdat kinderen met gelijke leeftijd beter samen kunnen spelen. Voor de zomervakantie 2018 kun je als een ouder gezin een kampeervakantie boeken met de kinderleeftijden vanaf 4, 6 of 8 jaar.


TUI Eenoudervakanties banner