De ander vinden als je alleenstaande ouder bent

Alleenstaande ouders met kind(eren) die een partner zoeken, geven er vaak de voorkeur aan om iemand te “vinden” die van kinderen houdt en nog liever, zelf ook een of meerdere kinderen heeft. Maar waar kom je zo iemand nu tegen?

estivant eenoudervakanties

Op vakantie met andere alleenstaande ouders? In de supermarkt? Of toch op internet?


In de praktijk is dat nog niet zo eenvoudig. Er bestaan wel datingsites voor zoals alleenstaande papa’s als mama’s, als je een drukke baan en kinderen hebt, is daten en tijd vrij maken voor een nieuwe partner meestal ook niet zo eenvoudig. Dat geldt zeker voor alleenstaande ouders met nog jonge kinderen. Dan gaat bijna alle tijd en aandacht naar het opvoeden van de kinderen.

Wie als alleenstaande ouder met kind(eren) een (levens) partner zoekt, die echt bij haar of hem past, kan ook gebruik maken van de expertise van een relatiebureau.

dating hoger opgeleiden

Zeker als zo een bureau bekend staat om haar deskundigheid, goed opgeleide en betrokken consulenten en ook nog eens landelijk werkt. Een bureau met kennis, passie en een landelijk netwerk van goed opgeleide en gemotiveerde consulenten is 40PlusRelatie. Mede door de zeer persoonlijke en deskundige aanpak en een groot bestand aan “relatiezoekenden” een succesvol bureau. Zeker voor die alleenstaande ouders met grotere kinderen een hele goede optie.

alleenstaande mammas banner

40PlusRelatie.nl weet waar alleenstaande ouders behoefte aan hebben en is ook voor alleenstaande vaders en moeders het grootste relatiebureau van Nederland. Ook voor hoog opgeleide singles is 40 PlusRelatie het relatiebureau. Neem eens een kijkje op de website, relatiebemiddeling, zeker voor single parents, is meer ingevoerd in Nederland dan je wellicht denkt.

TUI Eenoudervakanties banner