Echinaforce Forte, voor kinderen bij griep en verkoudheid.

Wat je kunt doen als je kind verkouden of grieperig is.

Waarom Echinaforce Forte helpt. Als alleenstaande ouder doe je de opvoeding van je kind in je eentje en dat is niet altijd makkelijk. Als je kind dan ziek, verkouden of grieperig is, doe je er alles aan om zo snel mogelijk je zoon of dochter weer beter en fit te krijgen. Met kruidenthee met honing bijvoorbeeld. Er is een natuurlijk middel dat jouw kind helpt de weerstand te verhogen en sneller te herstellen van een flinke verkoudheid of griep, Echinaforce Forte.

estivant eenoudervakanties

Echinaforce Forte is een 100 % natuurlijk middel.

In tegenstelling tot veel andere middelen is Echinaforce Forte van A Vogel een 100 % natuurlijk middel. Dit weerstandsproduct is gemaakt van de Rode Zonnehoed welke worden geteeld in de tuinen van A Vogel met talloze andere kruiden. Het bijzondere is dat de tuinen van A Vogel regelmatig voor het publiek worden opengesteld. Ben je eens in de buurt van ’t Harde of Elberg ( Veluwe ) ga dan eens langs. Dan kan je met eigen ogen de tuinen van A Vogel zien. Misschien ook leuk voor een weekendje weg Nederland.

spelen met dochter eenoudervakantie

EchinaForce junior, speciaal voor kinderen.

Voor kinderen met griep of verkoudheid is er Echinaforce Junior. Deze is bedoeld voor jongens en meisjes tot 6 jaar en heeft een lekkere sinaasappelsmaak. Geen gedoe om kinderen te overtuigen de tabletten te slikken. Door de zoete smaak gaat het erin als snoepjes.