Groot vakantiehuis huren in Nederland

De drie leukste bestemmingen in Nederland om een groot huis te huren

Wil je een groot vakantiehuis huren, maar weet je nog niet waar? Wij helpen je. Iedere provincie heeft zo zijn eigen unieke trekpleisters en populaire activiteiten. Gelukkig kun je in iedere provincie van Nederland ook terecht voor een groot vakantiehuis. Wij drie van onze favoriete bestemmingen voor je omschreven, waarvan je er twee misschien kent, maar één zal je vast verbazen!

estivant eenoudervakanties

1. De Waddeneilanden

Deze keuze is misschien niet verrassend, maar wel terecht. Zodra je een voet op de veerboot naar jouw gekozen Waddeneiland zet is je vakantie begonnen. Je laat alle stress en andere zaken achter op de vaste wal en gaat ontspannen je vakantie, midweek of weekendtrip tegemoet. Zee en strand zijn gegarandeerd, zon als het weer meezit. Maar ook als het geen zwemweer is kun je heerlijk genieten van een lange wandeling over het strand en door de duinen. Samen met vrienden of familie drink je een drankje in een leuke strandtent, om daarna terug te keren naar jullie grote vakantiehuis.


2. De Veluwe

Al jaren een populaire bestemming voor mensen die een vakantiehuis willen huren in Nederland. De bossen en heuvels maken het tot een heerlijke regio om tot rust te komen, maar je kunt er ook zeer actief bezig gaan. Ga je voor een wandeling door het bos, of ga je er dwars doorheen op een mountainbike? Het kan allebei, het is maar net wat jij en je vrienden of familie kiezen. Een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe is ook een aanrader. Hier zijn prachtige wandel- en fietsroutes dwars door dit mooie park. En als je goed oplet zie wellicht edelherten, reeën, wilde zwijnen of nog andere dieren! Als jullie ook een leuke stad willen bezoeken zijn Arnhem en Nijmegen dichtbij.


samen met dochter in de natuur

3. Drenthe

Deze laatste bestemming komt voor velen als een verrassing, maar insiders weten al lang dat er in Drenthe enorm veel te zien en te doen is. In Drenthe is er ruimte, dus er zijn heel wat grote vakantiehuizen te vinden. Van jouw grote vakantiehuis kun je vervolgens op verkenning gaan door prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold of het Dwingelderveld. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen, of het attractiepark Plopsa Indoor in Coevorden. Drenthe herbergt ook historie, want de hunebedden zijn de oudste monumenten van Nederland. Zo is er dus meer dan genoeg te doen, voordat je moe maar voldaan terugkeert in jouw vakantiehuis.


TUI Eenoudervakanties banner