Last minute vakantie eenoudergezin

Als eenoudergezin een last minute vakantie boeken.

Alles over een last minute vakantie eenoudergezin. Natuurlijk wil je ook op vakantie als eenoudergezin. En, als het even kan, zo goedkoop mogelijk. Een georganiseerde alleenstaande ouder vakantie bij bijvoorbeeld Estivant boeken, is soms mogelijk. De kans dat deze eenoudergezin vakanties Estivant in de door jou gekozen last minute periode niet meer beschikbaar zijn, is groot. Dat geldt zeker voor de alleenstaande ouder vakanties in juli en augustus.

estivant eenoudervakanties


Wat zijn de alternatieven voor last minute eenoudergezin vakanties?

Een alternatief voor een goedkope en geheel verzorgde eenoudergezin vakantie, is het boeken van een Landal last minute vakantie. Ook met wellnes huisjes. Bij Landal hebben ze namelijk kinderbungalows en vakantieparken met binnenzwembad en binnenspeeltuin. Bij dit type vakantieparken boeken duizenden gezinnen jaarlijks een last minute vakantie. Ook ideaal voor eenoudergezinnen.


vader met gezin in vakantiehuis

Goedkope gezinsvakanties bij Sunweb

Sunweb staat voor goedkope vakanties met kinderen en last minute 1 ouder gezinsvakanties. Want bij Sunweb vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Ook als je een last minute wintersport vakantie zoekt als alleenstaand ouder gezin. Of je nu een last minute auto vakantie, vaarvakantie of vliegvakanties wilt boeken met de kids, bij Sunweb vind je altijd de betere aanbiedingen en last minute deals.


Last minute vakantie eenoudergezin met baby

Bij zowel Landal als Sunweb kan je ook terecht voor een last minute vakantie met baby. Er zijn ook speciale vakanties geselecteerd die geschikt zijn voor een goedkope vakantie met baby, peuter of kleuter. Naast Landal en Sunweb is ook Center Parcs gericht op vakanties met baby. Want Center Parcs heeft diverse vakantieparken met baby. In iedere last minute Center Parcs vind je wel specifieke babyvoorzieningen en in de winkel op het park kan je meestal wel babyvoeding en luiers kopen. Ook het boeken van een kinderbungalow met een baby pakket is meestal mogelijk.


moeder met dochter op strandvakantie

Last minute eenoudergezin vakantie met hond

Veel alleenstaande ouder gezinnen waarbij de kinderen merendeels bij de moeder zijn, hebben een hond. Indien je een last minute eenoudergezin vakantie met hond wilt boeken, kan je het beste een kinderbungalow huren waar huisdieren zijn toegestaan. Bij de last minyte vakantieparken van Landal en Center Parcs zijn 1 tot 2 honden per last minute kinderbungalow toegestaan.


TUI Eenoudervakanties banner