Vakantie Luxemburg boeken

Als eenouder gezin een vakantie Luxemburg boeken

Een vakantie Luxemburg boeken voor de volgende zomervakantie, best een goed idee voor een eenouder gezin. Je vindt in Luxemburg diverse kindvriendelijke en kleinschalige vakantieparken en een vakantiehuis Luxemburg huren, kan je ook particulier. Hieronder wat mogelijkheden voor het boeken van een goedkope een ouder vakantie Luxemburg voor jou als alleenstaande ouder.

estivant eenoudervakanties

Goedkope vakantie Luxemburg op vakantiepark boeken

Houd je niet zo van grote vakantieparken met subtropisch zwemparadijs? Liever kleinschalig, kindvriendelijk en groen? Dan zit je in Luxemburg goed. Want de vakantieparken in Luxemburg zijn kleinschalig, verscholen in het groen en gericht op families en 1 ouder gezinnen die van een actieve natuurvakantie houden. De meeste vakantieparken Luxemburg hebben wel een buitenzwembad, speeltuin en recreatie team voor de kids.


samen met dochter in de natuur

Welke vakantieparken Luxemburg zijn geschikt voor een ouder gezinnen?

Er zijn diverse parken met zwembad in Luxemburg die geschikt zijn voor 1 ouder gezinnen met kinderen. Die parken zijn bungalowpark Hondsbierg en Domaine La Sapiniere. Twee kleinschalige parken in het groene Luxemburg.


Met de auto op vakantie naar Luxemburg

Luxemburg is vanuit Nederland relatief eenvoudig met de auto te bereiken. De afstand Utrecht-Luxemburg is ongeveer 370 kilometer en je rijdt er met een gemiddelde snelheid bijna 4 uur over. Dat is net nog te doen voor een weekendje weg Luxemburg.


kasteel Vianden in Luxemburg

Prijsniveau Luxemburg

Boodschappen doen in Luxemburg is niet echt goedkoop. Het prijsniveau ligt tenminste 10 % hoger dan in Nederland. Uit eten is zelfs tot 20 % duurder. Als je een vakantiehuis Luxemburg huurt, kan je het beste zelf je maaltijden bereiden en je boodschappen vanuit Nederland meenemen. Zou houd jij je alleenstaande ouder vakantie Luxemburg zo goedkoop mogelijk.


TUI Eenoudervakanties banner