Vakantiehuis huren als alleenstaande ouder

Hoe kan je een leuk vakantiehuis huren als alleenstaande ouder.

Als alleenstaande ouder kan je natuurlijk een alleenstaande ouder vakantie boeken, samen met andere single ouders van een georganiseerde vakantie genieten.

estivant eenoudervakanties

Maar je kunt natuurlijk ook een vakantiehuis huren en met je kroost genieten van een huisje op een park, van een particulier of van een bemiddelingsorganisatie. Je kunt een goedkoop vakantiehuisje huren aan de kust, een chalet in de bossen of een vakantiebungalow aan zee. Genoeg opties om een betaalbaar huisje voor jou en de kinderen te huren.


Vakantiehuisje in Nederland aan de kust huren.

Als je een vakantiehuis je aan zee in Nederland wilt huren, kun je kiezen voor vakantiehuisjes in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland of de Waddeneilanden. Zeeland is ook een ideale plek voor een vakantie als alleenstaande ouder. Als je een goedkoop vakantiehuisje in Zeeland wilt huren met kinderen zijn aantrekkelijke plaatsen Kamperland, Vakantieplaats Renesse en Cadzand-Bad. In deze plaatsen in Zeeland kan je ook een goedkoop huisje of chalet op een kustpark huren. Je kunt er een 2 persoons huisje of chalet aan zee huren maar als je meer dan 1 kind hebt, zijn er ook vakantiehuisjes en vakantiebungalow voor 4, 6 of 8 personen beschikbaar.

moeder met dochter op strandvakantie

Wel is het zo hoe meer personen er in een vakantiehuis kunnen, hoe hoger de huurprijs. Daarnaast wordt er altijd toeristenbelasting in rekening gebracht en heb je te maken met verplichte schoonmaakkosten.


Last minute vakantiehuis in Nederland huren.

Als single ouder heb je waarschijnlijk niet een heel groot budget als het om een vakantiehuis in Nederland gaat. een luxe vakantiehuis met sauna en zwembad zit er als alleenstaand ouder gezin meestal niet in. Als je voor minder geld meer vakantiehuis wilt hebben, huur dan een last minute vakantiehuis in Nederland. Je kunt dit doen via de website www.last-minute-vakantiehuis.com of via een verzamelwebsite waar last minute vakantiehuisjes en vakantieparken op staan.

Met een beetje geluk is een last minute vakantiehuisje van Center Parcs beschikbaar.


TUI Eenoudervakanties banner