Vakantiehuisje Zeeland huren

Als 1 ouder gezin een vakantiehuisje Zeeland huren

Zeeland staat bekend als gezinsvriendelijke provincie. Een ideale plek voor een vakantie met kinderen aan zee en ook ideaal voor een alleenstaande ouder vakantie. In welke plaats in Zeeland ga jij met je kind(eren) een vakantie aan de kust vieren?

estivant eenoudervakanties

Fijne plaatsen in Zeeland.

Zeeland kent verschillende eilanden met ieder een unieke sfeer. Zo is Noord-Beveland met Kamperland een bekende plek voor een alleenstaande ouder vakantie terwijl plaatsen zoals Cadzand-Bad en Renesse zeker ook aanraders zijn voor een vakantie aan zee Zeeland met kinderen.


moeder met dochter op strandvakantie

Een vakantiehuisje Zeeland voor 2 personen huren.

Ben je een alleenstaande vader of moede met 1 kind en heb je wel zin in een vakantie aan zee in de komende zomervakantie? Dan kan je een twee persoons vakantiehuisje Zeeland huren. Een 2 persoons huisje aan de Zeeuwse kust is goedkoper dan een huisje Zeeland voor 3, 4, 5 of 6 personen.


Een vakantiehuisje Zeeland voor 4 tot 6 personen huren

Indien jouw een ouder gezin bestaat uit jezelf en 2 of 3 kinderen is een 2 persoons huisje Zeeland natuurlijk veel te klein. Dan moet je minimaal een 4, 5 of 6 persoons vakantiehuisje Zeeland huren. De goedkoopste vind je onder andere bij Roompot Zeeland.


spelen met dochter eenoudervakantie

Vakantiehuisjes Zeeland te duur?

Is een alleenstaande ouder vakantie in Zeeland te duur? Dat is goed mogelijk want een vakantie aan zee in Zeeland is zeker niet goedkoop. Een idee is dan wellicht om een last minute vakantie te boeken als een ouder gezin. Je boekt je 1 ouder vakantie met de kinderen dan niet vooruit maar pas op het laatste moment. Wie weet kan de dan ook goedkoop een vakantiehuis Zeeland boeken.


TUI Eenoudervakanties banner