wintersport een ouder gezinnen

Een wintersport vakantie als een ouder gezin boeken.

Nu het al weer 25 september 2017 is en de wintersport vakanties over een paar maanden beginnen, is het tijd om te kijken naar de wintersport mogelijkheden voor eenouder gezinnen.

estivant eenoudervakanties

Er worden voor 1 ouder gezinnen namelijk wintersport reizen georganiseerd die specifiek bestemd zijn voor single ouders die van wintersport houden en het leuk vinden om met andere een ouder gezinnen van een welverdiende ski of sneeuwvakantie te genieten. Denk je misschien dat is voor mij als alleenstaande ouder niet te betalen??Een 1 ouder gezins wintersport vakantie is goedkoper dan je denkt.


Boek een goedkope 1 ouder wintersport vakantie Oostenrijk bij Cirkel Vakanties.

Bij Cirkel Vakanties, de een ouder vakantie specialist, boek je al een eenouder gezins vakantie voor minder dan 500 euro Saalbach: het skicircus in Oostenrijk! Je bent dan gast in Saalbach Hinterglemm en er worden voor jou en je kids leuke activiteiten georganiseerd. Omdat je hotel niet aan de piste ligt, is er gratis vervoer naar de mooiste skipistes van Saalbach Hinterglemm.


eenouder wintersport plezier

Veel leuke activiteiten tijdens wintersport vakanties een ouder families.

Het leuke van deze 1 ouder wintersport reizen is dat je naast veel sneeuwplezier en gezelligheid, kunt genieten van vele activiteiten voor jou en je kinderen. Je kinderen kunnen lekker leuke activiteiten ondernemen met andere kinderen en voor jou en de andere single ouders. En als je van een lekker wijntje en hapjes houdt, zit je goed. Er wordt goed voor je gezorgd.


TUI Eenoudervakanties banner