Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties, verrassend leuke een ouder vakanties


zomer 1 ouder gezinnen


Waarom de 1 ouder vakanties van Cirkel Reizen zo aantrekkelijk zijn.

Cirkel Vakanties is sinds 1987 gespecialiseerd in alleenstaande ouder vakanties en singlereizen.

Je kunt bij Cirkel Reizen ook een eenoudervakantie in Nederland boeken.
Wat betreft de alleenstaande ouder vakanties betreft het altijd luxe kampeervakanties. Cirkel Reizen inmiddels terugkijken op honderden georganiseerde reizen voor single ouders en kinderen.  Bij de een ouder groepsreizen van Cirkel Reizen wordt veel aandacht besteed aan de programma's welke voldoende tijd bieden voor jouw individuele invulling van je vakantie. Een eenoudervakantie van Cirkel Reizen is altijd compleet verzorgd, betaalbaar en kindvriendelijk.

Activiteiten voor de kinderen.


Daarnaast zorgt Cirkel Reizen voor dagelijkse activiteiten ( voor jou en de kids ) en is het mogelijk om voor aanvang van je eenoudervakantie nog activiteiten bij te boeken.  Je verblijft tijdens je een ouder vakantie altijd in een luxe bungalowtent en de aangegeven prijs is per tent per week. De prijzen zijn in dat geval gebaseerd op één volwassene ( vader of moeder ) en maximaal 3 kinderen.

Je boekt altijd een een ouder kampeer vakantie met je kinderen, inclusief de volledig ingerichte kampeertent. Het is dus niet toegestaan bij Cirkel Reizen om zelf een tent mee te nemen. Kampeervakanties zijn relatief goedkoop. Indien je als alleenstaande ouder een goedkope en toch compleet verzorgde kampeervakantie wilt boeken met activiteiten voor jou en de kids, zit je bij Cirkel Vakanties goed. Je boekt je alleenstaande ouder vakantie bij Cirkel Vakanties online.

In welke landen kan je bij Cirkel een één ouder kampeer vakantie boeken?Je kunt bij Cirkel Reizen een eenoudervakantie boeken in verschillende landen.

Eenoudervakantie in:

Nederland, strand- kampeervakantie Zeeland, vakantiepark in Noord-Brabant of eenoudervakantie in Limburg.

België, kampeervakantie in de Ardennen met outdoor activiteiten.

Eenoudervakantie in Luxemburg, voor een actieve én luxe vakantie voor eenoudergezinnen.

Spanje, strandvakantie boeken aan één van de stranden aan de Costa Brava of Playo dÁro

Frankrijk, diverse mogelijkheden, onder andere surfen, Disneyland, strandvakantie

Eenoudervakantie in Zweden, een onvergetelijke natuurbeleving en actieve vakantie.
Italië, onder andere Gardameer, Toscane, Idromeer en Dolomieten ( laatste voor wintersportvakantie single ouders)

Kroatië, onder andere 1 ouder strandvakantie Istrië

Oostenrijk, diverse wintersportvakanties een ouder gezinnen, onder andere Tirol, Salzburgerland.


Last minute eenouder vakanties van Cirkel Vakanties


Meivakantie voor gezinnen

Een extra goedkope eenoudervakantie boeken?  Boek een last minute.

Steeds meer mensen boeken hun zomer of wintersportvakantie als last minute. Het is daarom goed om te weten dat Cirkel Vakanties ook voor een ouder vakanties regelmatig last minute aanbiedingen heeft. En omdat zo een last minute aanbieding alleen maar kort voor vertrek kan worden geboekt, wordt er een aantrekkelijke korting gegeven die kan oplopen tot 30 % of meer.

Kijk nu binnen het aanbod last minute eenoudervakanties van Cirkel of er een last minute beschikbaar in de periode waneer jij met de kinderen op vakantie kunt gaan.


Een ouder wintersport vakanties


eenoudervakantie - wintersport


Leuke eenouder wintersport vakantie?

Cirkel Vakanties organiseert ook een ouder wintersport vakanties. Deze worden georganiseerd in de mooiste wintersport gebieden van Italië en Oostenrijk.
Ook bin een eenouder wintersport vakantie zorgt Cirkel Reizen voor een leuk snow recreatie team. Skiles is tidjens deze 1 ouder wintersport reizen mogelijk.

Zie de informatie over wintersport vakanties voor alleenstaande ouders en kids.

Je vakantie met kinderen boeken met maximale zekerheid

Cirkel Reizen is aangesloten bij de SGR.

Als je als single ouder een vakantie met je kinderen boekt, wil je natuurlijk wel dat je dit doet bij een betrouwbare reisorganisatie die aangesloten is bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en de SGR.

Cirkel Vakanties biedt single reizen en een ouder vakanties met maximale zekerheid want ze zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitsfonds Reizen.
Wel raden wij u ten alle tijden aan om een reis - en annuleringsverzekering af te sluiten voor uw vakantie en uw kinderen ook mee te verzekeren.