Alle eenoudervakanties vind je hier

Leuke eenoudervakantie? Een eenoudervakantie is een vakantie voor alleenstaande ouders ( vaders of moeders ) met kinderen tot maximaal 18 jaar. Het kenmerk van een eenoudervakantie is dat deze bedoeld zijn voor single ouders en dat er een uitgebreid recreatieprogramma is voor kinderen en ouders. Er is één reisorganisatie, one2gethertravel waar het ook mogelijk is een eenoudervakantie te boeken met kinderen tot en met 21 jaar.

estivant eenoudervakanties

Op deze website vind je een overzicht van alle gespecialiseerde reisorganisaties in eenoudervakanties. Dat zijn one2gethertravel, Maris Life, koning aap, estivant vakanties en cirkel vakanties.  Je kunt via deze eenouder reisorganisaties een eenoudervakantie boeken in Nederland, België, Spanje, Kroatië, Griekenland, Italië, Oostenrijk en een aantal andere vakantielanden binnen en buiten Europa.


Bij de eenouder reisorganisatie Marislife is het ook mogelijk deel te nemen aan de ukkie vakantieweken voor alleenstaande ouders met kinderen tot 4 jaar. 
Kortom, als je overweegt een eenoudervakantie te boeken en het aanbod van de gespecialiseerde reisorganisaties met elkaar wilt vergelijken, is dit de website waar je zeker zult slagen.

alleenstaande ouder vakantie plezier op het strand 

Cirkel Vakanties, de leukste kampeer of wintersport eenoudervakanties

Cirkel Vakanties, eenoudervakanties kamperen of wintersport. Als je een alleenstaande ouder bent en van kamperen houdt, is Cirkel Vakanties de reisorganisatie voor jou. Ook voor een eenoudervakantie goedkoop. Je kunt namelijk bij Cirkel Vakanties super gezellige kampeer vakanties voor alleenstaande ouders boeken. Goedkope, gezellige en fijne eenouder vakanties.


Je verblijft in luxe, volledig ingerichte kampeertenten en het zal jou en je kinderen aan niets ontbreken. Daarbij zijn je kinderen tot 19 jaar van harte welkom. Je kunt bij Cirkel Vakanties onder andere zomer kampeer eenoudervakanties boeken in Nederland ( Zeeland en Noord-Brabant ), België, ( de Ardennen ) en Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië en Oostenrijk. En je kunt bij Cirkel Vakanties voor de kerstvakantie of voorjaars vakantie een eenouder wintersportvakantie boeken, te weten in de mooiste skigebieden van Oostenrijk of Italië. Daarnaast is het bijna altijd mogelijk om een last minute eenoudervakantie bij Cirkel Vakanties te boeken. Kijk nu binnen het aanbod eenoudervakanties van Cirkel Vakanties voor het boeken van een goedkope en gezellige kampeervakantie of onvergetelijke wintersportvakantie.


eenouder wintersport foto

Estivant eenoudervakanties

Eenouder vakantie bij Estivant boeken? Bij Estivant kan je eenoudervakanties boeken in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje en Griekenland. En voor ouders met kinderen tot 4 jaar heeft Estivant de goedkopere ukkiereizen ontwikkeld. Daarnaast heeft Estivant fantastische wintersport vakanties voor eenoudergezinnen. Je kunt als alleenstaande ouder een wintersportvakantie bij Estivant in Oostenrijk of Italië boeken.

fietsen met vriendinnen

Boek je eenoudervakantie bij één van de beste reisorganisaties op dit gebied, Estivant. Jij en je kids zullen je bij Estivant meer dan thuis voelen. Of je nu een goedkope eenoudervakantie in de Ardennen, Nederland, Frankrijk, Italië of Spanje zoekt of een eenoudervakantie in Turkije of Oostenrijk op basis van volpension, de beste verzorgde vakanties voor eenoudergezinnen vind je hier bij Estivant.


Zelf een vakantie op vakantiepark als alleenstaande ouder boeken?

Ben je een alleenstaande ouder en boek je graag zelf je vakantie??  Heb je kinderen in de leeftijd van 2 tot 20 jaar?  Dan is het wellicht een goed idee om een vakantie op een vakantiepark aan de kust in Nederland te boeken en dan bij voorkeur een kindvriendelijk vakantiepark.  Een kindvriendelijk vakantiepark is een park waar een speeltuin en veel speelgelegenheid is. Er zijn zelfs vakantieparken met een binnen speeltuin, ideaal voor een vakantie met kinderen want als het weer eens minder is, kunnen de kinderen heerlijk binnen spelen. Een kindvriendelijk vakantiepark heeft meestal een recreatieteam om de kinderen bezig te houden, een wasserette en een restaurant. Zelf koken tijdens je vakantie hoeft misschien niet iedere dag?

vader met gezin in vakantiehuis

Zoals gezegd, de leukste kindvriendelijke vakantieparken liggen aan zee. En als je een vakantie met je kinderen op een vakantiepark aan zee in Nederland wilt boeken, zijn de parken aan zee in Zeeland en Zuid-Holland voor veel gezinnen favoriet.  Op deze parken ontmoet je zeker ook andere alleenstaanden ouders met kids. Kijk nu welke vakantiepark aan zee voor jou de ultieme vakantie invulling kan geven.


Last minute eenoudervakantie boeken

One2gethertravel, altijd last minute eenoudervakanties. Een reisorganisatie welke ook gespecialiseerd is in eenoudervakanties en singlereizen is one2gethertravel. Als je een last minute eenoudervakantie zoekt, biedt one2gethertravel meestal veel keuze. Je kunt bij One2gethertravel onder meer ( last minute ) eenoudervakanties boeken binnen Nederland, Zweden, Spanje, Griekenland, de Ardennen en Italië ( ook Gardameer ). Naast het feit dat deze eenouder reisorganisatie veel last minute reizen voor single ouders aanbiedt, is er nog een onderscheidend element.


spelen met dochter eenoudervakantie

One2gethertravel biedt namelijk ook eenoudervakanties aan voor alleenstaande ouders met oudere kinderen. Op het programma staan namelijk ook reizen waar kinderen van single parents tot en met 21 jaar welkom zijn. Zo biedt de avontuurlijke eenoudervakantie naar Zweden bijvoorbeeld mogelijkheden voor alleenstaande ouders met kinderen tot en met 21 jaar. Ben je single ouder en heb je kinderen in de leeftijd van 19, 20 of 21 jaar dan kan je bij One2gethertravel wel op een eenoudervakantie inschrijven.


Goedkoop weekendje op stap met je kinderen

Een weekendje erop uit hoeft niet duur te zijn. Iedereen heeft wel eens behoefte om er een weekend met de kids tussen uit te gaan. Als je een goedkoop weekendje Nederland wilt boeken met de kids zijn er volop mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een last minute vakantiehuisje bij Roompot, Center Pars of de Molecaten Groep of ga kamperen met je kinderen.
Een goedkoop weekendje Nederland met de kids boek je al voor minder dan 150 euro.


landal eenouder banner

Je kunt een eenoudervakantie het hele jaar door boeken

Net zoals bij een reguliere vakantie, kan je een eenoudervakantie het hele jaar door boeken. Of je nu een eenoudervakantie voor de meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie of herfstvakantie wilt boeken, in principe is alles mogelijk. Bij iedere aanbieder kan je zoeken op data. Als je bijvoorbeeld een eenoudervakantie voor de meivakantie wilt boeken, zoek dan op beschikbare eenoudervakanties in mei, voor de kerstvakantie is dat in december, enzovoort. Zo kan je per aanbieder zien welke eenoudervakanties per periode ( wanneer jij op vakantie wilt ) beschikbaar zijn.


Zelf een eenouder vakantie boeken?

Als je geen behoefte hebt aan een ( georganiseerde ) specifieke een ouder vakantie, kun je natuurlijk ook je eigen reis samenstellen. Bijvoorbeeld een rondreis binnen Europa. Mogen we je hierbij een tip geven? Wel eens in Schotland geweest?? Dit eiland is zéér spectaculair. Schotland heeft een prachtige kust met veel rotspartijen ( lijkt een beetje op Normandië ). Je het er prachtige vergezichten. Schotland is een ruig land, adembenemend mooi. Misschien wel jouw toekomstige vakantiebestemming?


TUI Eenoudervakanties banner