Estivant

Èstivant, 15 jaar ervaring in Alleenstaande Ouder Vakanties


Waarom de eenoudervakanties van Estivant super zijn!

Estivant, een Nederlandse reisorganisatie, heeft al meer dan 15 jaar ervaring in alleenstaande ouder vakanties en singlereizen. Ook goedkope kampeervakanties voor alleenstaande ouders. Daarbij zijn een goede dienstverlening, inlevingsvermogen, gemotiveerde en betrokken reisleiders en een uitgebreid recreatie programma alleen staande ouder reizen de toverwoorden die ervoor zorgen dat jaarlijks honderden single ouders met kids een onvergetelijke eenoudervakantie bij Estivant boeken.

Boek nu via Estivant een eenoudervakantie naar Nederland, Italië, Frankrijk of Spanje. Of boek een eenoudergezinsvakantie naar Griekenland, Turkije, Duitsland, België, Slovenië, Oostenrijk of Kroatië.

Je kunt ook eenoudervakanties bij Estivant voor de wintersport boeken! 

Kijk nu naar de goedkope eenoudervakanties 2018 van Estivant.

Estivant organiseert alle soorten vakanties aan maar wel altijd gericht op singles. Of je nu als alleenstaande ouder een kampeervakantie,  luxe vakantie, wintersport vakantie of strandvakantie wilt boeken, nagenoeg alles is bij Estivant mogelijk. Je kunt bij Estiavant een voorjaarsvakantie, zomervakantie, herstvakantie of kerstvakantie boeken. En voor de single ouders met hele kleine kinderen tot 4 jaar zijn er de benjaminsvakanties. Extra goedkope een ouder vakanties, buiten de hoogseizoenen om. Kijk nu welke fantastische vakantie jij als alleenstaande ouder bij Estivant zou willen boeken..

Kom vandaag nog in actie en boek een welverdiende 1 ouder vakantie voor jou en je kids.

Eenoudervakantie Estivant in Nederland boeken

Ben je een alleenstaande ouder en op zoek naar een eenoudervakantie binnen Nederland?

Estivant houdt als specialist in betaalbare vakanties voor eenoudergezinnen ook rekening met ouders die de voorkeur geven aan Nederland als vakantie bestemming. Je kunt bij Estivant een goedkope 1 ouder kampeervakantie in Nederland boeken of verblijven in een kindvriendelijk vakantiepark met overdekt zwembad en glijbaan in Midden Nederland.
De vakantie bestemmingen voor deze kindvriendelijke Estivant Reizen zijn midden Nederland, Zeeland en Overijssel. In alle 3 de gevallen is er veel voor de kinderen en ouders te doen.

Je boekt via Estivant al een goedkope eenoudervakantie in Nederland vanaf 249 euro per persoon.

Estivant Benjaminvakanties, voor single ouders met kids tot 4 jaar


Eenoudervakanties voor 1 ouder gezinnen met kids tot 4 jaar.

Benjaminvakanties zijn alleenstaande ouder vakanties bedoeld voor alleenstaande papa's of mama's met kinderen tot 4 jaar. Omdat deze benjaminvakanties buiten het hoogseizoen om geboekt worden, wordt er een interessante korting verleend. Benjaminvakanties zijn dus relatief goedkope één ouder vakanties. Nog een voordeel is dat het recreatieteam tijdens de benjaminweken activiteiten verzorgt welke helemaal gericht zijn op de kleintjes.

Zo kan jij als jonge moeder of vader weer eens helemaal bijtanken en, als je er zin in hebt, gezellige dingen ondernemen met andere jonge single ouders. Er worden benjaminvakanties georganiseerd in Nederland, Frankrijk en Kreta. Via de link hieronder krijg je meer informatie over de vakanties jonge, single ouders met benjamin kids.

Zie voor de benjaminvakanties van Estivant:  
Estivant.nlIn welke landen biedt Estivant alleen staande ouder vakanties aan?Estivant heeft een uitgebreid programma eenoudervakanties.


Als één ouder vakantie specialist biedt Estivant in vele landen in Europa alleenstaande ouder vakanties aan. Hieronder een overzicht van de landen waar je een leuke vakantie met je kind(eren) kunt boeken. In principe zijn alleenstaande ouders met kinderen tot 18 jaar welkom op de één ouder reizen van Estivant.

Nederland, kamperen in Zeeland, strandvakantie Overijssel of verblijf op kindvriendelijk vakantiepark
België, eenouder vakantie op een kasteel in de Ardennen
Duitsland, een heerlijke eenoudervakantie in het Sauerland
Frankrijk, 7 single parent vakanties in Frankrijk, van eenouder kampeervakantie in Frankrijk tot verblijf op een chateau
Spanje, strandvakantie Spanje of natuurvakantie
Griekenland, heerklijke alleen staande ouder vakantie op Kreta of Kos
Turkije, verblijf in luxe hotel met privé zwembad, exclusief voor één ouder vakanties
Italië, 7 één ouder vakanties in Italië waaronder kampeervakantie, vakantie Elba en in Toscane
Kroatië,  fantastische een ouder kampeer vakantie op camping in Istrië
Oostenrijk, fantastische wintersport vakanties voor alleenstaande ouders in Oostenrijk
Slovenië,  actieve vakantie op een camping aan zwemmeer
Duitsland, kampeer vakantie in Duitsland, dichtbij en toch bijzonder.Estivant | mama | papa combiDe papa en mama vakantie combi

Gescheiden ouders kennen het probleem. Kinderen willen met papa en mama op vakantie. Maar dat is vaak lastig en duur. Estivant heeft hiervoor een praktische en goedkopere oplossing bedacht, de mama | papa combi vakantie. Het komt er op neer dat het kind op het vakantieadres blijft en papa en mama elkaar afwisselen. Uit de ervaringen blijkt dat de papa en mama oplossing duidelijkheid en rust geeft, zeker ook voor de kinderen.

Het is ook mogelijk om als alleenstaande ouder bij Estivant meerdere reizen te boeken en die te koppelen als papa en mama combi. Zo wordt een vakantie voor gescheiden ouders met kinderen voor iedereen leuker.

Zie voor de mama| papa combi van Estivant:  
Estivant.nl

Estivant SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

Je alleenstaande ouder vakantie boeken met zekerheid.

Zeker als alleenstaande ouder wil je een vakantie boeken met optimale zekerheid.
Dat is ook wat Estivant voor ogen staat. Daarom is Estivant aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast hecht Estivant aan het milieu en als er per touringcar gereisd wordt gaat dat via toeringcarbedrijven die aangesloten zijn bij de SKTB. De SKTB staat voor Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Ook bij de andere reisorganisaties op deze wesbite boek je je eenoudervakantie met de nodige garanties.