Leukste familiehotels van Nederland

Als je als alleenstaande ouder een hotel in Nederland zoekt voor een overnachting voor jou en je kind(eren) kan je het beste een familiehotel boeken.  Familiehotels zijn ouder- en kindvriendelijk. In familiehotels hebben ze vaak familie- of gezinskamers. Dit zijn gezellige hotelkamers met meerdere bedden en vaak een eigen badkamer.

estivant eenoudervakanties

Ideaal als je als single ouder een hotel zoekt voor jou en je kroost. Familiehotels hebben vaak een restaurant waar je ’s ochtends kunt genieten van een ontbijtbuffet en ’s avonds kunt genieten van diverse goedkopere a la cart maaltijden. Er zijn ook familiehotels waar je  kunt dineren via een buffet systeem, Super handig en gezellig voor een vakantie of overnachting met kinderen. De meeste familiehotels in Nederland hebben voor de kinderen speelgoed ter beschikking, soms is er zelf een speelzaal of recreatiezaal.


Als je een goedkoop en gezellig familiehotel in Nederland zoekt, zijn er vele mogelijkheden.  Er zijn ook een aantal hotelketens met een goed en gevarieerd aanbod familiehotels. Met name familiehotels aan de kust, bijvoorbeeld in Zeeland en Texel zijn zéér gewild. Maar ook in het kader van een stedentrip, bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht of Den Haag, is het goed mogelijk een kindvriendelijke familiehotel te boeken.  Hieronder vind je een aantal goedkope familiehotels. Daarnaast vindt je hier gezins- en familie hotels en pensions die op een bijzonder mooie locatie liggen of bijzondere faciliteiten hebben zoals een beautysalon, fitnessruimte of zwembad. Wat het laatste betreft, een hotel met zwembad is altijd een succes bij een vakantie met kinderen.  Ook als alleenstaande ouder is een familie hotel met zwembad een gegarandeerd succes.


Novotel, betaalbare familiehotels Nederland met kindvriendelijke faciliteiten.

Eén van de bekendste hotelketens, mede gericht of families en gezinnen is Novotel. De meeste van de familiehotels van Novotel liggen aan de rand van een stad of op een andere centrale plek, ideaal als je een familiehotel zoekt in het kader van een stedentrip, evenement of met het vliegtuig op reis gaat.
Je vindt de hotels van Novotel in heel Nederland, ook in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Maastricht. De hotels zijn makkelijk bereikbaar, meestal ook met openbaar vervoer.

vader met gezin op vakantie

De verschillende familiehotels van Novotel in Nederland zijn voorzien van vele faciliteiten waar u de kinderen erg blij van worden. Denk aan spelletjes en games.  En een aantal familie hotels van Novotel hebben zelfs de beschikking over een eigen zwembad. Dat wordt extra genieten. Kijk nu welke hotels van Novotel een zwembad hebben en maak gebruik van één van de vele aanbiedingen, bijvoorbeeld rond de herfstvakantie, kerstvakantie of de meivakantie.
Ook als alleenstaande ouder kan je genieten van de beste aanbiedingen op het gebied van familiehotels in Nederland. Je hoeft alleen maar de aanbiedingen van Novotel te bekijken. Je kinderen en jij zullen er volop genieten.


Leuke familiehotels aan de Nederlandse Kust

Aan de Nederlandse kust liggen de mooiste familiehotels. Boek bijvoorbeeld een familiehotel in Bergen Aan Zee, Katwijk, Scheveningen, Domburg of Renesse. Je kunt een hotel aan zee éénvoudig vinden via de website Hotel Specials.  Selecteer bij het zoeken van een hotel eerst op “kindvriendelijk” en dan “aan de kust”.  Je krijgt dan een  overzicht van alle hotels die aan de Nederlandse Kust liggen en die kindvriendelijk zijn. Vervolgens kun je per hotel een beschikbare kamer zoeken voor een bepaald aantal personen, bijvooorbeeld 3, 4 of 5. Dit zijn de gezinskamers of familiekamers van het betreffende hotel.


moeder met dochter op strandvakantie

Wellness hotels aanbiedingen

Als je als alleenstaande moeder één of meer dochters hebt, is het wellicht een verrassend idee om met je kinderen een wellness hotel te boeken, bijvoorbeeld een wellness hotel in Nederland. Omdat er ook vaak aanbiedingen zijn in deze hotels met sauna, vallen de kosten mee. En er zijn vaak speciale arrangementen. Een wellness hotel is een hotel waarbij wellness een belangrijk onderdeel is.  Veel wellness hotels hebben een eigen zwembad ( binnen- of buitenzwembad ) één of meer sauna’s en andere wellness voozieningen zoals jacuzzi of stoombad. Wellness hotels kunnen ook familiehotels zijn. Wil je weten welke wellness hotels er allemaal in Nederland zijn?? Kijk dan eens op de websitewellness hotel aanbiedingen.  Ideaal voor een vakantie of weekend in het kader van een papa of mama en kids vakantie.


TUI Eenoudervakanties banner