Koning Aap, single parents reizen

Koning Aap is een reisorganisatie welke bekend is om haar avontuurlijke en goed verzorgde groepsreizen naar verre bestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan India, Nepal, Sri Lanka, Vietnam of Tanzania. Koning Aap verzorgt onder de naam “single parents reizen” echter ook groepsreizen voor alleenstaande ouders met kids. Dit zijn reizen voor alleenstaande ouders met kinderen tot 19 jaar.

koningaap groepsreizen banner

Hierbij kunnen ouders en kinderen andere culturen ontdekken, worden er verre, avontuurlijke reizen gemaakt en is er veel tijd om andere single ouders te leren kennen. En de kinderen hebben de vakantie van hun leven. Want de kinderen van de andere alleenstaande ouders reizen natuurlijk ook mee en zo heb je als kind altijd leuke vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. Koning Aap was in 2015 de Kids Vakantieaanbieder van het jaar. Een verre vakantie met kinderen vieren, dat zit bij Koning Aap wel goed.


groepsreis Australië

Single parent reis naar Maleisië

Deze Koning Aap familiereis van 19 dagen naar Maleisië wordt speciaal door Koning Aap georganiseerd voor alleenstaande ouders met kinderen tot 19 jaar. Deze indrukwekkende reis vol cultuur en avontuur is een belevenis die je nog vele jaren zal bijblijven. Niet alleen bezoek je de grote stad Kuala Lumpur maar gaat ook naar de bergen van Cameron Highlands en de diepe jungle van Taman Negara. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren gids. Er is een bezoek aan een olifantenopvangcentrum, orang-oetan eiland, er zijn mogelijkheden om te snorkelen en de prachtige onderwaterwereld te zien.


En omdat avontuurlijke reizen ook luxe reizen kunnen zijn, je verblijft het grootste deel van deze single parents reis in hotels, meestal met eigen zwembad. Als je als alleenstaande ouder een verre reis met je kids wilt maken, is deze single parent reis naar Maleisië van Koning Aap een fantastische mogelijkheid en uitdaging. Er is volop tijd voor eigen invulling en je ontmoet er andere single parents die ook van verre reizen, avontuur en cultuur houden.

Kijk nu binnen het unieke aanbod familiereizen van Koning Aap welke mogelijkheden er nog meer zijn om met je kids een verre en avontuurlijke reis te maken.

verre reis Egypte

Reisthema’s bij Koning Aap

Koning Aap organiseert prachtige reizen naar verre bestemmingen met verschillende thema’s. Een van de thema’s zijn de single parent reizen. Daarnaast heeft Koning Aap thema’s als pioniersreizen, festivalreizen, familiereizen ( hier vallen single parent reizen onder ) en reizen met kinderen. Als je met je kind(eren) een verre reis wilt boeken, bijvoorbeeld naar India of Nepal, kan je ook bij de andere thema’s kijken of er aanprekende reizen bijzitten.

koningaap groepsreizen banner

Voor een “goedkope reis naar een verre bestemming” informeer eens bij Koning Aap naar de last minute mogelijkheden. Er zijn altijd wel reizen waar mensen moeten annuleren of die nog niet vol zitten. Wie niet waagt, die niet wint!

Brochure aanvragen bij Koning Aap

Een verre reis vraagt de nodige voorbereiding.


Bij Koning Aap kan je de mooiste reizen via het internet boeken maar ze werken ook nog met prachtige brochures met foto’s en uitgebreide informatie. En Koning Aap heeft een speciale brochure voor verre reizen met kinderen. Via de onderstaande link kan je de brochures aanvragen van Koning Aap. Aanvragen brochures Koning Aap

Costa Rica regenwoud

ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Koning Aap is als grote en bekende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo boek je je vakantie met kids met de hoogst mogelijke zekerheden.


TUI Eenoudervakanties banner