Marislife

Marislife, de specialist in goedkope alleenstaande ouder vakanties

Alleenstaande ouder vakantie bij Maris Life boeken?

Maris Life
 is de enige reisorganisatie die 100 % gespecialiseerd is in alleenstaande ouder vakanties.

Als onderdeel van Corendon kan Marislife alleenstaande ouder vakanties aanbieden met een zeer gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding. Bij Marislife is het al mogelijk een 8 daagse single parent vakantie naar diverse bestemmingen binnen Europa te boeken onder de 400 euro per persoon.  Marislife is met name goed thuis in goedkope strandvakanties en kampeervakanties voor alleenstaande ouders. Ook wintersportvakanties zitten in het pakket van Marislife.

De alleenstaande ouder vakanties van Marislife zijn bedoeld voor single papa´s en mama´s met kids tot 18 jaar. Een goedkope en ontzettend leuke single parent vakantie boek je bij Marislife.
Kijk nu binnen het aanbod 1 ouder vakanties van Marislife welke leuke vakantie jij met je kids gaat boeken.

De alleenstaande ouder vakantiebestemmingen van Marislife

Je kunt bij Maris Life de volgende eenoudervakanties 2018 voor single parents boeken. Kinderen tot 18 jaar zijn welkom.
Hieronder een greep uit het aanbod, op de website van Maris Life staat het complete aanbod eenoudervakanties..

Eenouder vakantie in het Duitse Sauerland

verschillende 8 daagse eenoudervakanties in Griekenland, bestemmingen Kos, Samos, Corfu en Kreta.

8 daagse eenoudervakantie in Sicilië, prachtig uitzicht over de zee en de bergen

Luxe eenoudervakantie in Macedonië, met verblijf in een 4 sterren hotel!

Eenoudervakantie van 8 dagen in Portugal. Met de bestemming de Algarve.

Daarnaast biedt Maris Life fantastische eenoudervakanties aan in Spanje en Turkije.

Kijk nu welke eenoudervakantie 2018 van Maris Life voor jouw gezin de meeste indruk maakt en past binnen je budget.


Wie gaat er mee op de eenoudervakanties van Maris Life?

Je kunt voor je boekt, zien wie er mee gaan met Maris Life.

Maris Life biedt de potentiële reiziger voortdurend inzicht in de ouders en kinderen die zich voor een bepaalde eenouder groepsvakantie al hebben opgegegeven.

Indien je interesse hebt in een bepaalde eenouder gezinsvakantie van Maris Life dan kun je per reis zien, wie zich al hebben opgegegeven. Het leuke is dat je per eenoudervakantie kunt zien hoe de samenstelling manne/vrouwen is ( single vaders en moeders ) en ook de leeftijden van de zoons en dochters die er mee gaan.  Zo kan je een Marif Life eenouder vakantie boeken die past bij de samenstelling van jouw 1 ouder gezin.

De ukkie vakantieweken van Marislife

Maris Life, zeker voor eenoudergezinnen met kids tot 4 jaar

Voor alleenstaande ouders met kids tot en met 4 jaar, heeft Maris Life de ukkies eenoudervakanties bedacht. Je boekt dan een vakantie buiten de schoolvakanties en krijgt dan een extra korting. Zo word je vakantie nog goedkoper. En omdat de andere jonge ouders ook ukkies tot 4 jaar hebben, ben je onder gelijkgestemden en is de sfeer ontspannen. Je begrijpt en helpt elkaar, blijkt uit de praktijk.  Het animatieteam is ook ingesteld op de leeftijdsgroep van 1 tot 4 jaar. Er worden 2 keer per dag leuke activiteiten voor deze ukkies georganiseerd. Zo kom jij ook aan je broodnodige rust toe en geniet je met aandacht.

Kijk nu welke ukkie vakantieweken van Maris Life er nog open staan voor inschrijving!

Maris Life, persoonlijk en betrokken

Marislife is een relatief kleine reisorganisatie, helemaal gericht op het organiseren van alleenstaande ouder vakanties die er toe doen. De goed opgeleide reisleiding kent de bestemmingen goed en staat 24 uur per dag klaar voor raad en daad. Dat maakt het boeken van een goedkope alleenstaande ouder vakantie extra aantrekkelijk.

Kijk maar eens naar de positieve revieuws van single ouders die eerder hun 1 ouder vakantie via Maris Life boekten.

Kennismakingsevents bij Marislife

Marislife alleenstaande ouder vakanties zijn opgezet vanuit de praktijk.

Daarom worden er, voor je op vakantie gaat, door Marislife kennismakingsevents georganiseerd waarbij je kennis kunt maken met je reisgenoten en de kids. Leuk voor jou en je kinderen want zo kunnen je kids al vriendjes en vriendinnetjes maken voor de vakantie echt begonnen is. En als je een facebook pagina hebt kan je je via facebook aanmelden voor een meetingpoint. Zo kan je al voor je vakantie leuke contacten maken met andere single parents.

ANVR en SGR

Bij Marislife boek je je vakantie met optimale zekerheid. Deze reisorganisaties is niet alleen voor 100 % gespecialiseerd in alleenstaande ouder reizen, Marislife is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.  Dat biedt jou als boeker van een heerlijke alleenstaande ouder vakantie extra zekerheid.