Als single ouder hoef je niet alleen op vakantie

Als alleenstaande ouder alleen op vakantie of 1 ouder vakantie boeken? Wie samen met zijn kind(eren) een eenoudergezin vormt en op zoek is naar die ene leuke en betaalbare alleenstaande ouder vakantie, vindt deze zeker hier. Van luxe een oudervakanties all inclusive tot goedkope 1 ouder gezinsvakanties.

estivant eenoudervakanties

En… als je er toch voor kiest om als eenouder gezin zelfstandig op reis te gaan, dus als je niet gaat deelnemen aan een 1 ouder gezin vakantie kan je altijd nog een vakantiehuisje huren, stedentrip met vlucht en hotel boeken of een avontuurlijke rondreis met je kind(eren) maken. Aan jou de keuze. Eén ding staat vast je kunt als ouder zelf bepalen op welke manier jij en je kinderen je vakantie vieren, ook als je besluit een vakantie op een 1 ouder camping te boeken of een hotel. Met je kind op vakantie gaan is het leukste wat er is.


Ga je als single vader of moeder alleen met je kinderen op vakantie of kies je een alleenstaande oudergezin vakantie georganiseerd door MarisLife, Cirkel Reizen, One2gethertravel of Estivant.

selfie op terras zonvakantie

Ouder alleen vakantie all inclusive

Een all inclusive eenouder vakantie, compleet verzorgd voor een totaalprijs. Als je met je kind op vakantie gaat en niet voor onverwacht hoge kosten wil komen te staan, kan je een all inclusive 1 ouder vakantie boeken. Bijna alles is dan in de prijs inbegrepen. Afhankelijk van de reis en de reisorganisatie waar jij je alleenstaande ouderreis boekt, is naast het verblijf ook al het eten en drinken inbegrepen. Dat geeft niet alleen duidelijkheid over de kosten van je 1 ouder vakantie met je kind(eren) maar zorgt ook voor veel gemak en comfort. Het is natuurlijk heerlijk als je, als single mama of papa eens per jaar 1 of 2 weken niet hoeft te koken en helemaal in de watten wordt gelegd.


Als je als alleenstaand ouder gezin een all inclusive vakantie met je kinderen wilt boeken, kijk dan eens naar het aanbod van MarisLife of One2gethertravel. Zij bieden all inclusive vakanties voor eenoudergezinnen aan naar onder andere Spanje en Griekenland. Als single ouder kan je alleen met je kind op vakantie gaan, een compleet verzorgde eenoudergezin vakantie is veel gezelliger en biedt je de rust die je zo hard nodig hebt. Je kunt ook all inclusive vakanties voor eenoudergezinnen boeken naar Nederland of België. Als ouder alleen op vakantie gaan is een optie maar alleenstaande kampeer ouderreizen zijn net zo goedkoop en veel leuker.

zwemmen in prive zwembad

Goedkoop op vakantie als eenoudergezin

Als eenoudergezin een goedkope vakantie boeken? Als je als 1 ouder gezin een goedkope vakantie wilt boeken maar niet alleen op reis wilt gaan, kan je het beste een kampeer vakantie met kind boeken.  Je hebt 1 ouder campings in onder andere de Ardennen, Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. Als alleenstaande ouder ben je dan in het gezelschap van andere single ouders en de kinderen kunnen heerlijk buiten spelen, klauteren en zwemmen.
De meeste een ouder campings met zwembad en speeltuin worden dan in de zomervakantie speciaal gereserveerd voor goedkope een ouder gezin vakanties en er worden tal van activiteiten voor de kids georganiseerd.  Je kunt zo ook een goedkope eenouder vakantie aan zee boeken want veel familie campings in onder andere Frankrijk en Italië met zwembad liggen aan de kust.


Ouder alleen vakanties Nederland

Als single ouder alleen op vakantie met je kind(eren) in Nederland? Je kunt alleen met je kinderen op vakantie gaan maar ook een alleenstaande ouder reis in Nederland boeken.  Boek bijvoorbeeld een eenouder kampeervakantie in Nederland en geniet van de kinderen die met elkaar spelen en de leuke contacten met ander eenouder gezinnen.
Zeker als je niet alleen met je kind op vakantie wilt gaan en eenzaamheid vermijden, is een goedkope 1 ouder vakantie in Nederland ideaal.


landal eenouder banner

Vakantie eenoudergezinnen naar verre bestemmingen

Met je kind op vakantie naar een verre bestemming maar liever niet alleen reizen? Er worden door tal van reisorganisaties groepsreizen naar verre bestemmingen georganiseerd waar alleenstaande ouder gezinnen ook van harte welkom zijn. Ook als je als alleenstaande ouder een verre reis met je kind naar Bali, Zuid-Afrika, Australië, Mexico of India wilt boeken, zijn er volop mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de goedkope groepsreizen met kind van Djoser of Sawadee reizen. Je vindt deze groepsreizen onder andere op de website groepsreizen.  1 ouder gezin vakanties naar verre bestemmingen.

spelen met dochter eenoudervakantie 

Skivakantie boeken een ouder vakantie

Ook als je een skivakantie wilt boeken met kind, hoef je niet alleen op vakantie.
Als single ouder alleen op wintersport vakantie gaan of wintersport vakantie voor eenoudergezinnen boeken? Als je van gezelligheid houdt en het prettig vindt dat alles voor je geregeld wordt op je skivakantie kan je het beste een georganiseerde 1 ouder skivakantie via MarisLife, One2Gethertravel of Cirkel Vakanties boeken. Maar ook Estivant, de 1 ouder en single vakantie specialist uit Nederland, biedt alleenstaande wintersport reizen aan, en ook daar kan je een heerlijke skivakantie Oostenrijk voor eenoudergezinnen boeken.


Op wintersport vakantie gaan met andere eenoudergezinnen is ontzettend leuk en met name de alleenstaande wintersport reizen naar Oostenrijk en Italië zijn bijzonder populair. Je kunt als single mama of papa alleen met de kids op vakantie gaan maar de georganiseerde alleenstaande ouderreizen die door MarisLife, One2gethertravel, Estivant en Cirkel Vakanties georganiseerd worden, zijn veel leuker. Zonder zorgen met je kind(eren ) op vakantie. Is dat niet veel fijner dan alleen op vakantie als 1 ouder gezin gaan?


TUI Eenoudervakanties banner