Mogelijkheden boeken wintersport vakantie voor alleenstaande ouders

Wintersport vakantie boeken als alleenstaande ouder? Hier boek je de leukste 1 ouder wintersport vakanties.

estivant eenoudervakanties

Of Boek hier een wintersport chalet Oostenrijk. Als je als single parent vader of moeder met kids op zoek bent naar een leuke wintersportvakantie waar ook andere alleenstaande ouders met kinderen aan deelnemen, heb je verschillende mogelijkheden om zo een 1 ouder wintersport vakantie te boeken.


Er zijn meerdere reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in wintersportvakanties voor 1 ouder gezinnen, zoals Estivant en TUI. Wintersport vakanties voor alleenstaande ouders zijn super leuk en ontspannend.

eenouder wintersport plezier

Waar boek jij je wintersport vakantie als eenoudergezin?

Welke van deze alleenstaande ouders reisorganisaties voor jou de leukste wintersport vakantie aanbieden is natuurlijk een persoonlijke keuze maar ook een kwestie van welke het beste voor je portemonnee is. Kijk daarom ook naar de last minutes in 1 ouder wintersport reizen en last minutes. Deze organisaties zijn voor 100 % gespecialiseerd in vakanties voor singles en alleenstaande ouders. Estivant zet zich als specialist zelfs in voor zomer- en wintersport vakanties voor een ouder gezinnen.  Zie het aanbod wintersport vakanties een ouder gezinnen hieronder.


eenouder wintersport foto

crusj single wintersport banner

Estivant, 1 ouder wintersport vakanties

Estivant, 1 ouder wintersport vakanties van top kwaliteit. Estivant, de 100 % 1 ouder vakantie specialist biedt fantastische wintersportreizen aan voor alleenstaande ouders. Met name voor wintersport 1 ouder gezinnen in Oostenrijk.


Estivant heeft voor haar een ouder wintersport vakanties dan ook de beste skigebieden van Europa uitgezocht. In Oostenrijk zijn dat onder andere Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten. Het recreatieteam zorgt ervoor dat de kinderen, naast de wintersport activiteiten, op een leuke manier bezig gehouden worden en ook voor de single parents worden er door Estivant leuke activiteiten georganiseerd.

single wintersport banner

Zo kan je op een ontspannen manier andere single vaders en moeders ontmoeten die ook van wintersport houden. Kortom, alleenstaande vaders en moeders die van wintersport houden, kunnen bij Estivant een wintersportvakantie boeken die, ook voor de kids, fantastisch zal zijn. Alleenstaande ouders en kids, kijk nu welke wintersport pret er bij deze alleenstaande ouder vakantie specialist mogelijk is!

chalet wintersporthuizen banner